In the best of hands

C-Medical Urologi Carlanderska

Välkommen till urologkliniken på Carlanderska Sjukhuset i Göteborg. Snabb tillgång till diagnostik och behandling för prostatacancer, godartad prostataförstoring, njursten och andra urologiska besvär.

Här hittar du kontaktuppgifter och information om oss.

Här hittar du oss

Kontakt:

Besöks- och postadress:

Carlandersplatsen 405 45 Göteborg

Telefon:

+46 31 81 25 23

Telefontider:

Måndag – fredag: 07:00-08:30

Kontakta oss

Är du eller vill du bli patient hos oss?
Då är du välkommen att skicka ett meddelande eller en egen remiss till oss säkert med mobilt Bank-id via vår patientportal. Vår meddelandefunktion är öppen helgfria vardagar 8:00 – 16:00. Du får svar inom 3 dagar.

Skicka meddelande genom att logga in här.

Välkommen till C-Medical Urologi Carlanderska!

Bli patient hos oss

Om du har en sjukvårdsförsäkring

Vi har avtal med alla ledande försäkringsbolag. Om du har en sjukvårdsförsäkring ber vi dig kontakta ditt försäkringsbolag och be om en tid till oss.

Egenremiss

Du kan bli patient hos oss genom att ladda ner och fylla i pdf:en nedan. Skicka den till:

Carlandersplatsen
405 45 Göteborg

Privatbetalande

Vi tar emot privatbetalande patienter från Sverige och utlandet. Med samarbetspartners har vi tagit fram förmånliga finansieringmöjligheter för dig som vill betala privat. Kontakta oss för mer information.

Kompetensen i fokus

Urologkliniken på Carlanderska är en komplett urologisk klinik med en stor verksamhet inom såväl öppen som sluten vård. 

Vi utför i stort sett alla tänkbara urologiska undersökningar och operationer. Våra kirurger har lång och gedigen erfarenhet och handlägger i stort sett alla sjukdomstillstånd. 

På C-Medical ska du erbjudas den högsta kompetensen inom just din sjukdom. Läkarna på Carlanderska har mycket hög kompetens och olika specialkunskaper inom det urologiska fältet. Vi har också ett stort internationellt kontaktnät som vi använder oss av om det skulle föreligga någon tveksamhet. Och vår stab med erfarna sköterskor och uroterapeuter hjälper dig som patient i olika situationer.

När du är i våra händer kan du vara trygg i att de är kompetenta och jobbar med ditt bästa i fokus.