In the best of hands.

C-Medical Urologi Halmstad

Välkommen till urologkliniken på Skansgatan 1B i Halmstad. Här får du tillgång till specialister i urologi och uroterapi i samarbete med Carlanderska Sjukhuset i Göteborg.

Här hittar du oss

Kontakt:

Besöks- och postadress:

Skansgatan 1B
302 46 Halmstad

Telefon:   

+46 35 16 64 43

Telefontider: 

Måndag – Tisdag: 08:00-15:00

Onsdag – Fredag: 08:00-12:00

Kontakta oss

Du är välkommen att kontakta oss säkert med mobilt Bank-id via vår patientportal:

Skicka meddelande genom att logga in här.

 

Från 1 maj 2023 gäller nya avgiftsregler i Region Halland gällande tidsgräns och avgifter för sent avbokade tider eller uteblivna besök. Bokade tider ska avbokas eller ombokas senast 24 timmar innan bokad tid, annars debiteras en avgift som motsvarar patientavgiften för en vuxen.

Det gäller alla åldrar och även de som har frikort.

Patienter som uteblir betalar dubbel avgift.

Välkommen till C-Medical Urologi Halmstad!

Bli patient hos oss

Om du har en sjukvårdsförsäkring

Vi har avtal med alla ledande försäkringsbolag. Om du har en sjukvårdsförsäkring ber vi dig kontakta ditt försäkringsbolag och be om en tid till oss.

Egenremiss

Du kan bli patient hos oss genom att ladda ner och fylla i pdf:en nedan. Skicka den till:

Skansgatan 1B
302 46 Halmstad

Privatbetalande

Vi tar emot privatbetalande patienter från Sverige och utlandet. Med samarbetspartners har vi tagit fram förmånliga finansieringmöjligheter för dig som vill betala privat. Kontakta oss för mer information.

Region Halland

Vi har både ett vårdavtal och ett sk vårdgarantiavtal med Region Halland. Det betyder att du som patient kan söka till oss via remiss från din vårdcentral alternativ via egenremiss där du beskriver din symtom och varför du vill besöka vår mottagning.

Du betalar vanlig patientavgift eller så använder  du ditt frikort

Är du under 20 eller 85+  så är vården avgiftsfri.

Från 1 maj gäller nya avgiftsregler i Region Halland gällande tidsgräns och avgifter för sent avbokade tider eller uteblivna besök. Bokade tider ska avbokas eller ombokas senast 24 timmar innan bokad tid, annars debiteras en avgift som motsvarar patientavgiften för en vuxen.

Det gäller alla åldrar och även de som har frikort.

Patienter som uteblir betalar dubbel avgift.

Information om vårdgaranti

VÅRDGARANTI – EN RÄTTIGHET FÖR DIG SOM PATIENT

C-Medical har ett vårdgarantiavtal inom urologi med Region Halland. Det innebär att våra mottagningar kan ta emot patienter från Region Halland, men även från övriga regioner i Sverige.

Vårdgarantin är en lagstadgad rättighet som anger hur länge du som längst ska behöva vänta på att få kontakt med vården. Den nationella vårdgarantin är 90 dagar.

Om din offentliga vårdgivare inte kan ge dig vård inom tidsgränserna för vårdgarantin, ska du erbjudas vård hos annan vårdgivare. Den nya vårdgivaren kan finnas i din egen region, eller i en annan region.

Kontakta Vårdgarantiservice genom att logga in i 1177 Vårdguidens e-tjänster/Övriga tjänster.

FÖR DIG SOM BOR I REGION HALLAND

Om Region Halland inte kan erbjuda dig vård inom vårdgarantins tidsgränser har du rätt att få hjälp hos annan vårdgivare.

Vårdgarantiservice hjälper dig till en ny vårdgivare med kortare väntetid. Du kan då be om att få komma till C-Medical via klinikens vårdgarantiavtal med Region Halland.

Kontakta Vårdgarantiservice genom att logga in i 1177 Vårdguidens e-tjänster/Övriga tjänster.

FÖR DIG SOM BOR I REGION SKÅNE, VÄSTRA GÖTALAND ELLER ANNAN REGION

Om du inte fått en kallelse till ditt besök inom tidsgränsen för vårdgarantin, ska du kontakta den verksamhet där du väntar på att få vård. Du kan då be om att få komma till C-Medical (Halmstad eller Varberg) via Region Hallands vårdgarantiavtal.

Kompetensen i fokus

Urologkliniken i Halmstad är en komplett urologisk klinik i samarbete med C-Medical Urologi Carlanderska.  

Vi utför i stort sett alla tänkbara urologiska undersökningar och operationer. Våra kirurger har lång och gedigen erfarenhet och handlägger i stort sett alla sjukdomstillstånd. 

På C-Medical ska du erbjudas den högsta kompetensen inom just din sjukdom. Läkarna på specilalistkliniken i Halmstad har mycket hög kompetens och olika specialkunskaper inom det urologiska fältet. Vi har också ett stort internationellt kontaktnät som vi använder oss av om det skulle föreligga någon tveksamhet. Och vår stab med erfarna sköterskor och uroterapeuter hjälper dig som patient i olika situationer.

När du är i våra händer kan du vara trygg i att de är kompetenta och jobbar med ditt bästa i fokus.