Sjuksköterska/Uroterapeut till Carlanderska i Göteborg
Arbetsplats: C-Medical Urologi Carlanderska

 

C-Medical Urologi Carlanderska söker:

Erfaren sjuksköterska/Uroterapeut

Vi har nu möjlighet att välkomna en ny sjuksköterska till vår urologmottagning på Carlanderska sjukhuset, C-Medical i Göteborg.

Vi erbjuder dig ett roligt och stimulerande arbete som präglas av gemenskap samt variation i det dagliga arbetet. Dina arbetsuppgifter innefattar arbete med egen mottagning och telefonrådgivning för urologpatienter. Mottagningsarbetet innebär också administrering av olika läkemedel, injektioner eller blåsinstillationer, kateterbyten och undervisning av patienter gällande självkateterisering. I tjänsten ingår även att assistera läkare vid olika undersökningar och behandlingar.  

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det är meriterande om du har vidareutbildning inom urologi och/eller kontaktsjuksköterskeutbildning och/eller som uroterapeut, erfarenhet av mottagningsarbete samt urologiverksamhet. Vi använder oss av systemen WebDoc och Kuralink.

Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och samtidigt trivs med att arbeta självständigt. Som person är du flexibel, noggrann och har god organisationsförmåga. Du är serviceinriktad och att ge ett gott bemötande till patienter, anhöriga och kollegor är en självklarhet för dig. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

Kontaktperson

För frågor om tjänsten, kontakta vår verksamhetschef  Maria Frånlund på maria.franlund@cmedical.se eller vår vårdenhetschef Lotta Svedholm på lotta.svedholm@cmedical.se