Verksamhetschef till C-Medical Urologi Sophiahemmet och Odenplan

Vill du vara en del i att ge vård som är utöver det vanliga? C-Medical är en av Nordens ledande specialistvårdgivare. På våra kliniker i Sverige erbjuder vi korta väntetider till några av de bästa specialisterna inom urologi.

Bygger ditt ledarskap på ett personligt engagemang och tilltro till medarbetaren? Är du en naturlig ledare som på ett strukturerat sätt och med verksamhetens bästa i fokus överblickar, utvecklar och genomför?

Nu söker vi dig som tillsammans med oss vill vara med och fortsätta utveckla C-Medical Urologi i uppdraget som verksamhetschef för våra två kliniker på Sophiahemmet och Odenplan.

Välkommen med din ansökan!

Du tar ansvar för och utvecklar verksamheten

Vi söker dig som vill leda och bidra till utvecklingen av våra kliniker på Sophiahemmet och Odenplan tilsammans med drivna medarbetare. Brinner du för att forma och förbättra vården utifrån patientens perspektiv, kan detta vara tjänsten för dig.

Kvalifikationer

Vi söker dig som står för ett tydligt och engagerande ledarskap med tidigare chefs- och ledningserfarenhet inom privat sjukvård. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet eller utbildning inom kirurgi eller urologi.

Du har relevant högskoleutbildning inom hälso- och sjukvårdsområdet. Som chef och ledare är du trygg i att leda i förändring och kommunicerar verksamhetens uppdrag på ett tydligt sätt som skapar förtroende, delaktighet och engagemang. I rollen som verksamhetschef är det viktigt att du har förmågan att få människor att växa, känna arbetsglädje, stolthet och bidra till verksamhetens utveckling. Du lyssnar aktivt på andra och ger konstruktiv och utvecklande feedback. Din personlighet präglas av att du är ansvarstagande, strukturerad och drivande.

Vidare har du

  • förmåga att skapa förtroendefulla relationer och tillämpa ett utvecklande ledarskap
  • ett helhetsperspektiv som främjar ett klimat där patienten är i fokus
  • förmåga att leda och styra utifrån ett ekonomiskt helhetsperspektiv samt ha förståelse för hur beslut påverkar ekonomiskt utfall för verksamheten
  • god analysförmåga

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av C-Medical.

Arbetsort

Stockholm

Anställningsvillkor

Tillsvidare, 100 %, tillträde efter ök.
Önskvärt är att man kan börja anställningen 1 januari -24.

Sista ansökningsdatum 15 oktober -23.

Ansökningarna behandlas löpande likaså intervjuer.

Om C-Medical

C-Medical är specialiserade inom urologi, gynekologi och fertilitet och består idag av ett flertal kliniker i Sverige och Norge.

C-Medical Urologi Sophiahemmet

I historiska lokaler på Sophiahemmet i Stockholm sätter vi patienten i centrum.

Snabb tillgång till diagnostik och behandling för prostatacancer, godartad prostataförstoring, njursten och andra urologiska besvär.

Vi värdesätter hög professionalism och våra urologer och robotkirurger har lång erfarenhet och dokumenterat hög kompetens.

C-Medical Urologi Odenplan

Högst upp i Läkarhuset på Odenplan i Stockholm hittar du vår klinik med urologisk fullservicemottagning med allt från diagnostik till avancerad robotkirurgi. I rymliga lokaler med den senaste utrustningen sätter vi patienten i centrum. Vi värdesätter hög professionalism och våra urologer har lång erfarenhet och dokumenterat hög kompetens.

Verksamheterna bedrivs genom vårdval urologi under Region Stockholm. Vi har även avtal med alla ledande försäkringsbolag för kunder med privat sjukvårdsförsäkring. Vi tar även emot privatbetalande patienter.

Varmt välkommen med din ansökan!

För ansökan eller frågor om tjänsten kontakta Ulrika Bergvall, ansvarig för C-Medical Urologi i Sverige.

Skicka din ansökan till: ulrika.bergvall@cmedical.se

Aktuella nyheter

Läs fler relaterade nyheter